"Ten years challenge" - er du også stødt på den?

Hov – Jeg har jo fået en baby!

Tiden flyver, og jeg har haft tusind indlæg i mit hoved, som jeg gerne ville skrive, men tiden med baby har ikke rigtig tilladt det.

Så, well, en lille update herfra: Vores lille datter kom til verden d. 6. august kl. 19:38 – fire dage efter mit klageindlæg om den ikke så søde ventetid (Det kan du læse HER). Fødslen gik fantastisk, og jeg fik min drømmefødsel – det får I i et indlæg for sig selv, men jeg vil lige sige: Thumbs up for Smertefri fødsel-teknikkerne og kendt jordemoderordning!

fotograf: Fie Vandborg

Hun har fået navnet Johanne, efter sin farfar Flemming Johan, der desværre ikke nåede at opleve hende, da han gik bort 3 måneder før, at jeg stod med en positiv graviditetstest. Skæbnen ville, at Johanne faktisk var et af de pigenavne, vi havde oppe at vende, dengang vi ventede William og ikke kendte kønnet, og da vi så fandt ud af, at vi skulle have en pige denne gang, så kunne det jo ikke være anderledes. Min svigerfar er heldigvis den eneste af bedsteforældrene, der ikke er hos os mere, men på denne måde er han altid lidt med.

 

Johanne er et skønt lille væsen, der på mange måder kan kategoriseres som “et nemt barn”, men derfor har vi stadig haft vores at kæmpe med – og hold nu op, hvor er det noget andet at være mor til to end det er til én!

Hej EVIGT dårlige samvittighed og halsen bagefter i forsøget på at være tilstede for sit store barn, og samtidig opfylde alle de behov som et (ammende) spædbarn har. Men også hej til dobbelt op på kærlighed, der fylder alt – også når det er svært…

Nu har jeg været mor til to i knap 7 måneder, og det har trukket tænder ud (og gør stadig), men samtidig elsker jeg det og ville ikke bytte det for noget i verden! Og så er det som om, at det bliver lettere dag for dag….

 

Men det har i hvert fald givet noget stof at skrive om – så det er mit mål for foråret. At komme tilbage på banen herinde… I mellem tiden har jeg været vældig aktiv på instagram, så hop endelig over og følg med der =)

 

// Christina

Et blink med øjnene og så havde jeg en stor pige, der spiser selv og ruller, triller, bakker og møffer rundt – puh, det går stærkt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Ten years challenge" - er du også stødt på den?