christina_k_mattson

Velkommen til Kultumama og velkommen til min verden.

Bloggen her handler først og fremmest om min hverdag som mor, med alt hvad det indebærer af tanker om familieliv, børn/graviditet og bæredygtighed, babywearing og moderne stofbleer, og det at ville være karrierekvinde i kulturverdenen og mor i én. Pt. er jeg gravid og ramt af hyperemesis, så det kommer også til at få noget spalteplads.

Det her er mine tankers legeplads, og jeg håber, at du har lyst til at læse med…

Lidt om mig:

Mit navn er Christina, og jeg er 27 år gammel.
Jeg er gift med Michael og sammen har vi William fra 22.10.2015.
Desuden venter vi os endnu en guldklump med termin d. 07.08.2018.
Vi bor i er rækkehus i Århus-forstaden Malling.

Jeg er specialestuderende i Dramaturgi på Aarhus Universitet, helhjertet teater/musicalnørd og arbejder løbende med produktions- og forestillingsledelse, instruktion, undervisning mv.

Derudover er jeg MOR med hang til vikler, moderne stofbleer og genbrug, men uden at være fanatisk (hvis jeg selv skal sige det). Teater og mor… -> kultur + mama= KULTUMAMA! Bum.

Bloggen kommer til at handle om lidt ad hvert, og om det der fylder hos mig i min hverdag – pt. er det min graviditet, der ikke går, som jeg havde troet, der fylder, men jeg lover, at det ikke bare bliver jammer det hele 😉

Bloggen her er lavet på opfordring af min søde mand, da jeg pt. er sygemeldt fra job og studie med voldsom graviditetskvalme, og før har snakket om at lave en blog. Lad os se, hvordan det går 😉

Du er i hvert fald hjertelig velkommen til at følges med mig!